Priser ved private arrangementer

Find dit gæste-antal og se din pris her:

Tabellen viser det antal bartendere og bartender-assistenter, som vil være passende ved forskellige størrelser af selskaber. Ved det angivne antal barpersonale vil der være et passende flow af cocktails til gæsterne, så der ikke opstår timelang kø, men gerne lidt kø på 5 minutter. Lidt småkø er kun medvirkende til at skabe et godt miljø omkring baren, hvorimod en kø på en time er et virkelig turn-off ved en ellers lækker fest. Så det er med at finde balancen.

Herefter viser tabellen, hvad en cocktailbar med det angivne personale koster. Dertil skal dog lægges kørsel.

Det forudsættes, at du serverer øl eller vin til fri afbenyttelse samtidig. Hvis ikke, skal barpersonalet måske øges lidt.

Ved mere end 80 gæster skal antal bartendere beregnes individuelt ud fra festens samlede koncept. Ofte vil det ikke være muligt bare at udvide med endnu mere personale, fx hvis der ikke er barplads nok. Her må vi tale om en samlet løsning til en pris, som beregnes derudfra.

3 timers fri bar

De priser på cocktail bartender, du nu når frem til ud fra tabellen, omfatter altså fri bar for alle (over 18 år) med alt betalt, herunder alt forbrug af råvarer – spiritus, juices, sodavand, tonics, ginger beers, dansk vand, mejerivarer, frugt, frostvarer, is, sugerør, pynt osv …… ja, listen er lang!!

Det eneste beløb, som kommer oveni, er betaling for kørsel og eventuelt betaling for smadrede eller bortkomne glas (50 kr/stk). Regn altid med, at der kommer en efterregning på nogle få glas. Det er meget normalt, at der går lidt i stykker ved en fest.

Forlænget åbningstid

Priserne i tabellen omfatter som sagt 3 timers åbningstid. Hvis du ved arrangementet beder os forlænge åbningstiden, og hvis vi kan imødekomme dette ønske, koster dette 1000 kr pr bartender pr time. Såfremt ekstra timer tilkøbes og betales sammen med hovedfakturaen i forvejen, er prisen 800 kr pr bartender pr time.

Prisen er ikke omfattet af eventuelle rabatter, tilbudskampagner el. lign.

Der beregnes et særligt tillæg til priserne i tabellen for arrangementer nytårsaften og eventuelt andre helligdage.

Starterpakke

Der kan tilvælges en starterpakke, som består af 8 drinks, som vi har blandet på forhånd, og som står til fri afbenyttelse på baren ved barens åbning. Starterpakken hjælper med til at tage lidt af det pres på baren, som der godt kan opstå lige ved åbningen. En starterpakke koster 500 kr.

Kørsel

For kørsel betales 300 kr pr person, hvis køretiden tur-retur er mindre end 1 time. For køretid ud over 1 time betales 500 kr pr påbegyndt time pr person. Køretid beregnes fra Aalborg.

Leje af køleskab, fryser og bardisk

Priser for leje inkl. transport, opstilling og nedtagning er: Køleskab 500 kr, fryser 500 kr, bardisk 1.300 kr. Hvis opstilling skal ske forud for arrangementet, betales der for en ekstra kørsel for een person. Det kan for eksempel være, hvis en bar og et køleskab ved et bryllup skal bæres ind gennem lokalet og opstilles lige under middagen, hvilket kan være højst generende for festen – i så tilfælde kan vi komme ud om eftermiddagen og sætte bar og køleskab op. Hvis nedtagning heller ikke kan ske straks efter barens lukning, betales ligeledes for en ekstra kørsel til afhentning.

Arrangementer med gæstebetaling

Du kan også bestille en cocktailbar, hvor den enkelte gæst skal betale for sin drink. Det sker typisk ved fester i klubber eller foreninger. I sådanne tilfælde betaler arrangøren (altså klubben) et mindre grundbeløb for bookningen af baren, og gæsterne betaler så enten 25 eller 40 kr pr cocktail.

Grundbeløbet, som skal betales for sådan en cocktailbar, er:

Betaling

Et arrangement er først booket, når værtsbetalingen er modtaget. Indtil betaling forbeholder On The Road sig ret til at booke et andet arrangement på samme dato og dermed aflyse foreløbige, ikke-bindende aftaler. Det anbefales derfor at betale fakturaer så tidligt som muligt, så bookningen er på plads i god tid.

Betalingen skal under alle omstændigheder ske senest 15 dage før arrangementet.

Betaling kan ske til følgende bankkonto i Nordea: 2640 – 6895 775 795. Angiv venligst navn og faktura nr ved betaling.

Gæsters betaling sker ved baren kontant eller ved Mobilepay på 2878 6885. Vi tager desværre ikke imod kort.