Priser ved erhvervs-arrangementer

Hvis den cocktail bar, som du booker hos On The Road, skal indgå i et team-event eller måske endda med en aftalt rolle i forhold til et tema, så bliver vi nødt til at regne en konkret pris ud.

 

Pris for 3 timers fri bar

Men hvis det, du søger, er en cocktail bar med gratis cocktails til alle i 3 timer og med et barpersonale, som laver cocktails til gæsterne – så er prisen så nogenlunde til at forudsige.

Anledningen kunne for eksempel være en reception, en sommerfest eller en fredagsbar. Eller det kunne være en firmajulefrokost, hvor vi ganske vist har lidt julecocktails på kortet, men hvor konceptet i øvrigt er det velkendte.

For en 3 timers cocktail bar kan du ud fra dit gæsteantal af nedenstående tabel så nogen lunde sjusse, hvor meget personale vi mener er det korrekte til din fest, og hvad en bar med dette personale koster.

Cocktailbar i mindre virksomhed (i dette tilfælde med begrænset bordplads og kun een bartender). Køle/fryseskab er uden for billedet.

Find dit gæste-antal og se din pris her:

Priser erhverv

Ved bestilling efter priserne i tabellen koster ekstra timer (ud over de 3 timer) 640 kr pr time pr person. 2 ekstra personaler i 2 timer koster for eksempel 2.560 kr.

Selskaber over 80 gæster

Ved flere end 80 gæster skal vi også lige tale konceptet igennem. Måske ville du foretrække, at vi ikke forøgede barpersonalet, men i stedet måske satte en gin-station op med opskrifter på Gin Hass og G&T og så alle ingredienserne. Eller måske ønsker du noget helt andet? Lad os høre dine ideer – så skyder vi også vores ind.

Er vi oppe i selskaber på flere hundrede gæster, har vi ikke kapacitet til at løfte opgaven alene, og det vil derfor være nødvendigt at hyre en mobilbar mere. Vi står her for den samlede kommunikation til dig, så du ikke skal have kontakt til to barer. Så vil vi typisk stille en bar op i hvert sin ende af lokalerne, hvor festen finder sted.

Kørsel

For kørsel betales 240 kr pr person, hvis køretiden tur-retur er mindre end 1 time. For køretid ud over 1 time betales 400 kr pr påbegyndt time pr person.

Startpakker

Når baren åbner, er der ekstra meget tryk på, og så aftager trykket hen igennem aftenen. For at sikre, at alle får en cocktail i starten af festen, uden at skulle stå urimeligt lang tid i kø, kan vi tilbyde en startpakke eller flere.

En startpakke er 8 præfabrikerede cocktails, som vi hælder op ved baren til fri afbenyttelse, lige når baren åbner. Pakkerne koster 400 kr pr stk og medvirker altså til at tage trykket lidt af baren i den første halve time efter åbning.

Leje af køleskab, fryser og bardisk

Priser for leje inkl. transport, opstilling og nedtagning er: Køleskab 400 kr, fryser 400 kr, bardisk 1.040 kr. Hvis opstilling skal ske forud for arrangementet, betales der for en ekstra kørsel for een person. Det kan for eksempel være, hvis en bar og et køleskab ved en reception skal opstilles lige under middagen, hvilket kan være højst generende – i så tilfælde kan vi komme ud om eftermiddagen og sætte bar og køleskab op. Hvis nedtagning heller ikke kan ske straks efter barens lukning, betales ligeledes for en ekstra kørsel til afhentning.

Betaling

Et arrangement er først booket, når værtsbetalingen er modtaget. Indtil betaling forbeholder On The Road sig ret til at booke et andet arrangement på samme dato og dermed aflyse foreløbige, ikke-bindende aftaler. Det anbefales derfor at betale fakturaer så tidligt som muligt, så bookningen er på plads i god tid.

Betalingen skal under alle omstændigheder falde senest 15 dage før arrangementet.

Betaling kan ske til følgende bankkonto i Nordea: 2640 – 6895 775 795. Angiv venligst navn og faktura nr ved betaling.

Gæsters betaling sker ved baren kontant eller ved Mobilepay på 2878 6885. Vi tager desværre ikke imod kort.