Hvad kan man købe hos
On The Road Cocktail Bar?

EN MOBILBAR I EKSKLUSIV STIL

On The Road Cocktail Bar står for udlejning af cocktailbar med bartendere til private fester og firmaevents primært på Fyn. Konceptet kaldes også mobilbar. I vores koncept lejer du som udgangspunkt baren for 3 (eller flere) timer med det antal bartendere, som passer til dit gæsteantal.

Vi medbringer alle drikkevarer, alt udstyr og alle glas, men du kan vælge selve bardisken samt køleskab og fryser til eller fra, som du vil. De fleste af vore kunder ønsker selv at sørge for disse 3 ting, og derfor er de ikke med i de priser, du vil se på prissiden (se flere praktiske informationer under ”Alt det praktiske”).

Du kan også vælge den rene cocktailbar, den rene mocktailbar eller den hvilken som helst kombination af de to. En mocktail er en cocktail uden alkohol, men kreeret, tilsmagt og pyntet på samme niveau som en cocktail – og derfor lige så festlig at se på!

Forskellen på mobile barer

Ja, her kunne vi så skrive den sædvanlige selvforherligende lovprisning af egne evner, akkompagneret af selv-skrevne referencer fra ”kunder”, der har været meget tilfredse. Det vil vi holde os fra. Vi mener godt, at vi kan finde ud af at lave cocktails. Men det er der mange andre, der også kan.

Når du skal vælge, hvilken cocktailbar du bestiller til din fest, har du selvfølgelig et budget, som du skæver til. Derudover skal du ved valget være opmærksom på, hvor forskellige de forskellige produkter er, som alle benævnes “mobil bar” eller “cocktail bartender til din fest”.

For eksempel får du med nogle cocktailbarer mulighed for at vælge et drinkskort med typisk 4-8 cocktails, andre steder langt flere. Nogle gange er disse cocktails præfabrikerede og hældes op til gæsterne ved baren, men ved andre barer laves cocktailen ved baren, mens kunden venter. Nogle steder bruges plastikglas (måske kun af een type), andre steder bruges glas af glas, og her anvendes typisk forskellige typer glas til de forskellige cocktails.

De cocktails, som laves i On The Road, laves ved baren med udfoldelse af hele bartenderens håndværk, og vi medbringer og bruger cirka 10 slags glas (af glas). Du kan sammensætte dit drinkskort ud fra ca 45 drinks, og de fleste vælger et drinkskort med ca 20 drinks på. Vi kan se, at gæsterne elsker at gå ombord i sådan et spændende og varieret drinkskort. At gå ned gennem sådan et drinkskort er som at tage en ekspeditionsrejse fra Tahiti, Brasilien og Caribien det ene øjeblik og videre til Manhattan, London, Italien og Rusland det næste. Og sådan synes vi, det skal være!

hånd
Bløde knæ

Kulørte drinks gør festen levende

ANTALLET AF BARTENDERE

Vær også opmærksom på, hvor mange bartendere din bar-udbyder stiller med. Har du fået en pris pr gæst til en fest med 60 gæster, og lyder prisen meget billig, kan dette skyldes, at der kun står 1 eller 2 bartendere bag baren. Hvis alle cocktails laves fra bunden og med omhu for alle detaljer, herunder pynt og sugerør osv, så vil det være svært for to bartendere at lave cocktails nok til så mange mennesker. Der kan altså opstå kø ved baren, og muligvis går det også ud over kvaliteten af de serverede cocktails.

Hos On The Road får du en pris pr bartender eller bartenderassistent i en 3 timers periode i stedet for en pris pr gæst. Det er blot to forskellige måder at regne på og burde ikke påvirke den endelige pris. Bemærk også, at nogle barer udlejes for 4 timer og andre igen udlejes på timebasis.

Cocktails bidrager til den gode stemning

ØVRIGE DETALJER, SOM MÅSKE OGSÅ ER VIGTIGE FOR DIG

Endelig er der andre detaljer, som måske kan være vigtige for nogle kunder. Nogle barer har selve bardisken med som en del af prisen. Det har vi ikke i On The Road, så hvis en bardisk er påkrævet, skal du huske at lægge dette beløb til prisen.

Nogle barer har shots og kvalitetsspiritus som ekstra tilkøb, mens andre (såsom On The Road) har det inkluderet i prisen. Husk også at spørge til kvaliteten af de råvarer, som anvendes i cocktailsene. Prisen kan nemt holdes nede med meget billig spiritus, og omvendt slår nogle barer sig op på at anvende meget dyr og velsmagende spiritus. I On The Road anvendes velkendte mærker som Havana Club, Tanqueray, Tullamore og Jim Beam (de præcise mærker varierer fra job til job), så det er hverken det billigste eller det dyreste, men gedigen kvalitet.

Nogle barer tilbyder, at du selv kan købe råvarerne ind. Om du kan gøre det billigere eller bedre end os, der handler hos engros-leverandørerne, må du selv vurdere. Måske har du selv adgang til billige råvarer, og så kan det give god mening.

Som du kan se, er der stor forskel på, hvad man får, hvis man bestiller en cocktail bartender hos forskellige bureauer. Hvis du er usikker på, hvilken type bar der vil passe bedst til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig lidt sparring på, hvad der vil være det rigtige for dig. 

Screwdriver