Julefrokost

Underholdning

Hvis du er ude efter gode ideer eller ny inspiration til underholdning til din julefrokost, er det oplagt at overveje en cocktail bar med bartender.

Vi har alle vore ideer om julefrokostens mange traditioner for underholdning – fra nisseløb til mandlen i ris a l’amanden. Men selv om vi alle elsker underholdning bygget på traditionerne, kan man nogen gange bare få den der følelse af, at nu SKAL der altså nogle nye ideer og ny inspiration på bordet. I år SKAL den julefrokost altså have et løft, for det plejer lige at være LIDT for meget af det samme hvert år.

Cocktails til julefrokost ideer forslag

Inspiration og ideer

Julefrokost ideer underholdning sjov

Ikke at traditionerne skal ud – de skal måske nærmere suppleres med lidt ny inspiration til underholdning? Lidt sjov og ballade på en ny måde? Lidt underholdning fra en uventet kant?

Hvis du har det sådan, så er du klar til en cocktail bar med bartender til julefrokosten.

Prøv at forestille dig, at du aftenen igennem hører folk omkring dig sige sådan noget som ”Wow – den var godt nok flot!”, når de ser nogen gå forbi med en rigtig flot cocktail. Eller ”Sådan en skal jeg have næste gang!” eller “Hov, Peter, hvad hedder sådan en der?” eller ”Orh, hvor smager det bare godt!!” Med de mange små bemærkninger breder der sig en eksklusiv stemning af juleforkælelse.

Det er dét, en cocktail bar med velklædte og veloplagte bartendere kan give din julefrokost.

Den formidler lidt luksus til dine gæster. Lidt god juleatmosfære.

Om det er en firmajulefrokost, privat julefrokost, tøsejulefrokost, julefrokost i en forening/klub eller hvilke andre ideer, du måtte have, gør ingen forskel. En cocktail bar, der for eksempel åbner ½ time efter maden og så kører til midnat eller en time mere ….. det er årets hotte ide til julefrokosten!

Cocktails

Prøv en af de helt almindelige, velkendte cocktails som Mojito, Strawberry Daiquiri, Piña Colada eller Whisky Sour – eller få lidt ny inspiration til smagsløgene med en Egg Nog, en Santas Panties eller en White Christmas Margarita som på billedet.

Eller et shot. Eller en lille lækker luksus-gin … eller en god rom …. eller …. Hvilke ideer har du til gane-forkælelse? Dét er underholdning, der bliver husket. Se eksempler på drinkskort her.

Har du andre ideer til drinks eller cocktails med juletema, så kan du sikkert lokke vores bartender til at prøve dem af på stedet ved din julefrokost. Og husk – vi medbringer alt udstyr, glas, drikkevarer osv og vasker selv vore ting op – det eneste, du skal gøre, er at nyde underholdningen og den gode julestemning.

Prøv en cocktailbar med bartender. Giver virkelig din frokost et skub opad!

Få mere inspiration ang. cocktails ved at læse vores brochure.