Cocktails til events, teambuilding og seminarer

Holder du indimellem events ude af huset med karakter af teambuilding/social hygge eller ligefrem afdelingsmøder/seminarer med en enkelt overnatning? Så er det oplagt at lægge en cocktail-event på det tidspunkt, hvor folk alligevel er for trætte i hovedet til at sidde i mere møde (eftermiddag/aften?).

Cocktail workshop

Det kan være vores ”Design En Cocktail”-workshop, hvor vi stiller produkter med alverdens smage op i lange baner. Deltagerne har nu mulighed for at kreere nye cocktails og få prøvet deres indre smags-designer af. Vi holder et lille oplæg med principperne for balance og modspil i cocktails samt andre gode indspil – og så er der ellers frit spil i cocktail-værkstedet.

En vigtig del af enhver cocktail er pynt og sugerør – og det skal selvfølgelig også tænkes ind.

Vi medbringer alt udstyr og råvarer.

Prøv dig selv af som bartender

Vælger du i stedet den traditionelle cocktailbar uden workshop, kan denne eventuelt kombineres med ”Prøv Dig Selv Af”-konceptet. Her kan gæsterne lege “gæstebartender” og prøve at lave de cocktails, som deres kolleger bestiller. Vi skal nok hjælpe, hvis der er behov for det.

En sikker humørbasker, uanset hvor trætte folk er sidst på dagen!

Læs mere i vores erhvervsbrochure.

Mangler du måske også ideer til et teambuilding-event? Så tag en snak med vores samarbejdspartner Firmaevents Jylland. De er altid klar med nogle gode forslag, som spiller ind i netop det, som du har behov for. Klik her og bliv sendt videre til deres hjemmeside.