Lej en cocktail bartender til din cocktail aften

En cocktailaften kan afholdes i mange situationer, hvor du ikke synes, suppe-steg-is lige er sagen. Det er et anderledes, lettere og mere festligt arrangement, hvor der ikke er så mange fastlagte forventninger. En cocktailaften kan eventuelt suppleres med et lettere måltid – fx noget tapas – eller du kan holde det helt rent. En udendørs sommer-fest i haven, en markering af en milepæl i dit liv, en hyggeaften med tøserne, en mærkedag, som du ikke kan tillade dig at lade gå forbi i ubemærkethed, men hvor du ønsker noget lidt anderledes ….. mulighederne er mange.

Mange er ikke helt vante til at gebærde sig ved en cocktail bar. De fleste har fået en Piña Colada eller en Mojito før, men det er alligevel noget andet, når man over en hel aften ser andre i selskabet sejle rundt med store og flotte drinks i alle mulige farver og udgaver. Og selvfølgelig bidrager det også til atmosfæren, når man hel tiden i baggrunden kan se de velklædte bartendere udfolde deres håndværk og arbejde intenst med shakere, muddlere, blendere eller strainere for at kreere hele paletten af cocktails.

Rimmede cocktails

Mange ender med at spørge bartenderen, hvad i alverden der ville passe lige til dem. Og så får vi en lille snak og lidt rådgivning om det, og til sidst går vi så i gang med at lave lige den drink, som gæsten bestemmer sig for. Baren bliver derfor ikke bare en disk, hvor man langer drinks ud, ligesom man ellers ville lange fadbamser ud. Baren bliver et levende og spændende indspark i din fest. Den giver hele arrangementet et kæmpeløft. Folk bliver hængende omkring baren og hygger sig på den der særlige måde, som man gør ved en bar. Det giver et sus i én første gang man faktisk sidder ved en bar og siger: ”Vodka Martini – shaken, not stirred”. Det giver lidt kriller i maven.

Cocktail aften

– og så for øvrigt ikke et ondt ord om fadbamser – dem er vi nemlig også vilde med, bare ikke når vi holder cocktailbar.

Vi kommer gerne med forslag til, hvad der skal på drinkskortet til lige din cocktail aften, men har du et par yndlingsdrinks, tager vi selvfølgelig dem med. Og skulle du have et ønske til en drink, vi slet ikke kender, vil vi meget gerne tage udfordringen op og lære at lave den til dig. Se et par eksempler her på DRINKSKORT. Og check også gerne her for vores PRISER.