Lej en cocktail bartender til jeres bryllup

Måske har I det ligesom de fleste: Jeres bryllup er en af de største begivenheder i jeres liv, og derfor planlægger I jeres bryllupsfest på et lidt højere niveau end jeres andre fester. Der må gerne blive gået lidt ekstra til makronerne lige på den dag. Hvis ikke man skulle fejre det, når man har fundet manden eller kvinden i ens liv, hvornår skulle man så?

For mange er det næste logiske skridt at tænke i lidt mere luksus eller lidt mere eksklusiv stil end normalt. Lidt lækrere mad, lidt flottere kjoler, lidt bedre vin.

Uanset om jeres bryllup holdes hjemme hos jer selv, eller I lejer Kronborg til festen, så passer en cocktailbar med velklædte bartendere i god stil og en rap replik altid godt ind! Store, flotte og velpyntede cocktails i alle regnbuens farver pryder i den grad et feststemt lokale. Og de lokkende, lækre smagsoplevelser bringer kun jeres gæster endnu mere i humør til at feste igennem for de smukke elskende! Man tør næsten sige, at cocktails er et must ved et bryllup.

Prøv selv at lukke øjnene og se det for jer: en festsal og et bryllup fuld af Piña Coladaer, White Russians, Mojitoer og Strawberry Daiquiri. Yumm!!

Se priserne her PRISER.

cocktail bar til bryllupsfest

Drinkskort

Drinkskortet sammensættes som altid i samarbejde med jer ud fra et udvalg på ca 45 cocktails – og derudover selvfølgelig kvalitetsspiritus, likører, shots mv. Hvis hovedparten af gæsterne ved festen er på jeres egen alder, vil drinkskortet formodentlig afspejle dette. Men husk også, at der nok er ældre mennesker til stede også – samt yngre – og hvis det skal være ekstra godt, kan vi måske også finde på noget uden alkohol at servere for de gæster, der ikke er fyldt 18 år endnu.

Og så går årene – pludselig hedder det kobberbryllup .. og så sølv … og så guld og så ….. og så ringer I bare igen 😊 Se et eksempel på et drinkskort til et guldbryllup her DRINKSKORT.

cocktail bar til bryllup

Polterabend

Til polterabend kan en cocktail bar også være oplagt, og hvis gæsterne alle er af samme køn og meget homogene i alder, kan drinkskortet målrettes meget optimalt. Tænk bare på, hvilke billeder du får på nethinden ved ordene Old Fashioned eller en god, røget whisky! Det er selvfølgelig gommen, der er polter her. Men hvad så, hvis der siges Cosmopolitan og Baileys? Ja, så er det selvfølgelig brudens polterabend.